KRV SUZE I ZNOJ LEGIJA PDF

Legija i zemunski klan by Marko Lopušina(Book); Revolution: između razuma i srca Audience level: (from for Krv, suze to for Taina Moga ). I prve kapi znoja virkahu ko polucije sazrijevajue mladosti. Ali jednoga dana – onako od sluaja – zapazi, da je bacio krv. istu krv. Rairi mu se dobroduno lice i sjajne suze od ogromnog smijeha zatitrae na .. I eto – niu novinari, politiari, uenjaci, pisci – itava jedna legija ljudi, u kojih je tatina jaa od eluca. Svugde je meu primitivnim narodima krv smatrana kao poslastica – nikada kao neto Kod Suze, u drevnom Elamu (dananja Persija), naeni su ostaci po tipu veoma slini Kao tvorcu i vladaru sveta njemu pomae legija manjih boanstava, u poetku (Uinio sam to) I znoj potee ispod mog pazuha.

Author: Grogis Kagashura
Country: Denmark
Language: English (Spanish)
Genre: Marketing
Published (Last): 18 October 2017
Pages: 354
PDF File Size: 15.21 Mb
ePub File Size: 7.57 Mb
ISBN: 636-9-58270-988-7
Downloads: 75197
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Negor

Janko Poli Kamov isusena kaljuza – [PDF Document]

Jer njima bijae smijeno samo legika, to ne bijae smijeno. Velika utnja ko gromada, to pada kroz zrak, stane im poigravati u uesima. Ili je to intelektualnost? Osjeae razbitu, svinutu bol. Nitko ne ide na jednosmjerno putovanje do Walker’s Caya.

TOP Related  EBBR CHARTS PDF

Milorad Ulemek Legija

Opazio je u obitelji svojoj neko mijeanje, to ga je poela mijeati njegova sestra. Popnuo je iz East Rivera s metkom u mozgu. Kolika bol, to se smije, i patnja, to uiva! Stajala je u dovratku kev dnevnoj sobi i brisala ruku.

Will Durant – Istorija Civilizacije

Bio je stjeran do zida. Sve se moe, sve uspije. Zagledao se za trenutak u kutiju, a zatim u Hookera kako razmata svoj dar. Profesor mu bijae oduvijek nesnosan. Hotel je godine Da jest, rekao bih mu da si na putu. Legijs je pjeva, sklada i – uiva! Penju se deset metara uz obalu. Ovca je zaista straobalan. On nije znao ni to, zato je poao u nje stanovati.

Jer ja sam sve sad shvatio. O’Hara ga nikad nije vidio tako nervoznog.

Digne se i ,rv dalje. A tu, brao, gori, strue i ree i oi se mute. Orahov je stol bio studija o spartanskom organiziranju poslova: Ta on je ima na dlanu!

No da je skratimo, Gus junior je mrtav.

Koliki put i kolika snaga! Ona se smije ko kobila, koraca ko ovjek koga tjera i sustavlja lijavica, a prevraa oima ko da joj je za vratom buha. Ne mogae ostati miran, bio je uzbuen, i zato ni ne zagleda dublje, zaboraviv dapae na ono mutno i crno, to ga prije obuzimae.

TOP Related  2816 EEPROM DATA SHEET PDF

Iscijeene glave i – ae!! Vi ste besvijesna nerazumnost, to je svijesna umnost besvijesno grli, uva i brani, da ne propane ljudstvo.

Ispuih cigaretu i pijano pogledah u ostalih devet stotina. Sada osjeti neto mutno, to bijae i srditost i alost, pa bjeei te neskladne osjeaje zapjeva. Ona je stala porugljivo poigravati u zno oima.

Sve citate prvih pjesnika, to mu padoe na um, upotrebio je tu.

Ulemek, Milorad

Momak se nije dao uvjeriti. Svjetla su se ugasila.

Iza njega nema ogledala. Nije se tjeio, da je to iz grla, iz zuba, iz nosa, jer je odmah osjetio, da to krvari plue, da ne podnaa hladnoga zraka i da malake.