KLANTPROFIEL WFT PDF

p2hv{}erlappingourstyleplease{position:absolute;top:0;left:0;bottom :0;widthpx;padding:0;margin:0;overflow:auto}.p2hv. WFT Basis; Wie als financieel dienstverlener werkzaam is, moet zich houden aan de Het opstellen van een goed klantprofiel is een van je werkzaamheden. S.V.C. Workshop Klantprofiel. @ W.F.T. Schade – Leven – Beleggen – Basis. @ D.I.N. Workshop Toekomstvoorzieningen. @ S.E.F.D Assurantie B Diploma.

Author: Zusida Tunris
Country: Georgia
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 15 April 2006
Pages: 34
PDF File Size: 13.21 Mb
ePub File Size: 12.68 Mb
ISBN: 736-2-48820-670-1
Downloads: 61239
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Arasho

Hiermee toon je aan dat je voldoende deskundig bent om op te treden als financieel dienstverlener. Bekijk de video hoe Aegon dit aanpakt, deels in samenwerking met Figlo.

Mensen die moeite hebben met de lesstof hebben mogelijk meer tijd nodig. Laat die dan hieronder achter. De hbo-opleiding WFT basis is moeilijker dan de mbo-opleiding.

De opleiding WFT basis duurt wat langer, gemiddeld 6 tot 12 maanden. Ook kan klantprofiep behaalde certificaat ingebracht worden als vrijstellingsbewijs, waarbij het gaat om ongeveer 25 studiepunten. Het examen WFT basis wordt afgelegd via een erkend exameninstituut. Klik hier om te reageren. Met Figlo Connect richt u in korte tijd een eigen adviesapplicatie of zelfs een complete online verkoop-omgeving in. Beroepen Blog 5 goede redenen om verder te studeren na een mbo-opleiding 1 maand geleden.

We besparen u hiermee tijd en stellen u in staat om meer aandacht te geven aan uw klanten. Niet alleen leer je klanten van een goed advies te voorzien, ook behandelt de lesstof het begeleiden van een kredietaanvraag proces en het maken van afspraken hierover met de klant.

TOP Related  I REMEMBER THE AUTOBIOGRAPHY OF ABRAHAM FLEXNER PDF

Daarnaast kunt u eenvoudig een adviesrapport samenstellen. Zowel de cursus als opleiding is online als thuisstudie te volgen, vaak afgewisseld met enkele klassikale lessen, een praktijkdag of examentraining. Vanaf 7 juli is Figlo Hypotheken beschikbaar. Wij en andere bezoekers zullen proberen zo snel mogelijk jouw opmerking of vraag te beantwoorden!

WFT Basis – Wet op Financieel Toezicht? Uitleg en meer!

Our latest tweets Tweets by figlo. Met Figlo Hypotheken geeft u snel en eenvoudig hypotheekadvies. Succesverhalen Bij Figlo geloven we in het leveren van eenvoudig toepasbare software voor financieel adviseurs, accountants en corporate clients. Cursus of opleiding WFT basis De ene aanbieder of instelling spreekt van een cursus, de andere van een opleiding. Wil je weten waar jij je WFT Basis kunt wwft Oplossingen Corporate clients Accountant Financieel adviseurs.

Meest Mees er t & de Lange Lang Verzekeringen g Ke K nnismaking e en Dienst Diens ve v rlening e

Figlo Hypotheken Met Figlo Hypotheken geeft u snel en eenvoudig hypotheekadvies. WFT basis is verplicht voor iedereen die zich bezighoudt met het geven van financieel advies.

In deze video vertelt Rene Frijters, medeoprichter van Knab, over zijn visie op financieel advies en welke rol Figlo daarin speelt voor Knab. Bij deze opleiding ligt het leerniveau hoger, een vooropleiding op havo klantprpfiel mbo-niveau is gewenst. In veel gevallen kan het lesgeld in termijnen worden betaald. Betaal je de studie zelf en is de opleiding gericht op je huidige of toekomstige beroep, dan zijn de kosten fiscaal aftrekbaar.

TOP Related  APOSTILA DE ARQUIVOLOGIA GRATIS PDF

Digitaal werken by Jordy Frodyma on Prezi

Het opstellen van een goed klantprofiel is een van je werkzaamheden. Alleen dan kom klantprofil in aanmerking voor een WFT vergunning. De cursus WFT kent een gemiddelde studieduur van 2 tot 6 maanden. Afhankelijk van de gekozen opleiding wordt een module afgesloten met een praktijkopdracht. Beroepen Blog Meer jongeren kiezen voor een opleiding tot makelaar 3 weken geleden. Ook tussenpersonen en adviseurs kunnen deze opleiding volgen. Voor wie is de cursus of opleiding? De WFT basis cursus op mbo-niveau geeft de mogelijkheid om een andere WFT opleiding te volgen waaronder WFT schadeverzekering, consumptief krediet of hypothecair krediet.

Nieuwe werknemers krijgen daarom vaak deze opleiding aangeboden. Onze klanten Samenwerkingspartners Succesverhalen. Het hbo-diploma geeft recht op vrijstelling van de gelijknamige modules van de hbo-bacheloropleiding.

Inhoudsopgave Voor wie is de cursus of opleiding? Een goed klantcontact is hierbij belangrijk, daarom leer je alles over de consument en de bijbehorende juridische positie.

De ene aanbieder of instelling spreekt van een cursus, de andere van een opleiding.