INDRAGOSTITA DE UN INGER PDF

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop. – Ebook download as PDF File .pdf) or read book online. Iubesc ca un înger,trăiesc ca un om,postez ca un scriitor.

Author: Doukinos Kazrakinos
Country: Lebanon
Language: English (Spanish)
Genre: Software
Published (Last): 12 October 2016
Pages: 276
PDF File Size: 7.76 Mb
ePub File Size: 16.53 Mb
ISBN: 366-3-52091-166-3
Downloads: 6213
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kajisida

Ce inseamna daca visezi Parti ale corpului Ce inseamna daca visezi Genunchi Sa-ti visezi genunchii simbolizeza suportul pe care il vei primi niger partea cuiva. Ce inseamna daca visezi Parti ale casei Ce inseamna daca visezi Tavan Sa visezi un tavan simbolizeaza perpective spirituale sau intelectuale. Sa le visezi ca zboara semnifica noroc in casnicie si familie.

Acest mesaj este de obicei o forma de intelepciune. Ce inseamna daca visezi Corb Corbul din visul tau poate simboliza cearta, lipsa de noroc si moarte. Psihologic vorbind, visarea extraterestrilor reprezinta intanirea cu unele aspecte neplacute ale comportamentului tau. Ce inseamna daca visezi Insensibilitate Sa visezi ca esti insensibila semnifica boala si conditii nefavorabile in legatura cu sanatatea ta.

Ce inseamna daca visezi Suferinta Sa visezi ca tu sau alte persoane suferiti sugereaza ca lucrurile vor veni pe fagasul normal mai repede decat iti imaginezi. Ce inseamna daca visezi Mancare Ce inseamna daca visezi Migdala Sa visezi migdale simbolizeaza ca dupa o scurta perioada de suparari si griji vei avea parte si de bunastare.

Sa visezi ca mananci mustar denota ca vei regreta ceva. Ce inseamna daca visezi Pasare neagra Sa visezi o pasare neagra semnifica pierderi pe care le vei avea in viitorul apropiat. Poate fi vorba de ingrijorarea in legatura cu faptul ca viata nu este asa cum ti-o doresti.

TOP Related  LOS CICLOS DE KONDRATIEFF PDF

Dictionarul viselor – Fenomene paranormale

Ce inseamna daca visezi Cifre Ce inseamna daca visezi Sapte Sapte simbolizeaza mintea, muzica si atingerea unei inalte spiritualitati. Iar relatia de dragoste in care esti implicata se va termina in curand. Si simti ca nimic nu iti sta in cale.

Ce inseamna daca visezi Munti Sa visezi munti semnifica multe obstacole si provocari de care va trebui sa treci. Ce inseamna daca visezi Strut Sa visezi un strut sugereaza ca nu ingrr contact cu realitatea si ca traiesti in propria lume.

Sa visezi intestinele unui animal salbatic semnifica infrangerea inamicului dusmanului. Ce inseamna daca visezi Personaje Ce inseamna daca visezi Primar Sa visezi un primar simbolizeaza ca munca ta te va ajuta sa promovezi. Ce inseamna daca visezi Gem Sa visezi ca mananci gem simbolizeza surprize placute si noi descoperiri. Ce inseamna daca visezi Broasca Broasca din visul tau reprezinta o schimbare sau ca ceva neasteptat se va intampla in viata ta.

Daca visezi ca iti este teama de un astfel de personaj semnifica teama pe care o simti indragostia de o persoana care vrea sa-ti faca rau. Sa visezi ca faci marmelada denota ca esti nefericita cu viata pe care o ai.

Trebuie sa muncesti mai mult pentru a-ti atinge scopurile. Sa nu uiti infer importanta oamenilor dragi din jurul tau. Amazon Rapids Fun stories for kids on the go. Ce inseamna daca visezi Insecte Ce inseamna daca visezi Furnica Sa visezi furnici denota ca nu esti multumita de viata ta de zi cu zi.

Un curcan bolnav sau mort care apare in visul tau denota un atac la mandria ta. Sa visezi un laborator plin cu animale sugereaza ca iti reprimi unele sentimente.

TOP Related  AUTOLIMARSKI RADOVI PDF

Indragostita De Un Inger Pdf Download

Daca visezi ca esti muscata de un gargaune semnifica razbunare. Available for immediate nidragostita. Lasi in urma vechea atitudine si privesti cu incredere spre viitor. Ce inseamna daca visezi Sentimente Ce inseamna daca visezi Placere Sa visezi ca astepti placere din partea a ceva sau a cuiva semnifica o turnura pozitiva a evenimentelor. Sa-i visezi inconjurati de o aura simbolizeaza dezamagire si tristete. Esti destinata unei pozitii puternice, bunastarii si prestigiului. Cauta Subiecte active Intrare Inregistrare.

Acest vis poate sa-ti sugereze pur si simplu sa-ti “pazesti spatele”. Sau mai poate fi vorba si de neputinta de a ed in fata atacurilor din jurul tau.

Dictionarul viselor

Ce inseamna daca visezi Insula Sa visezi o insula nidragostita comfort dupa multe sacrificii. Ce inseamna daca visezi Limonada Sa visezi ca bei limonada simbolizeaza ca vei cheltui mult pentru a-i face pe altii sa se simta bine.

Ce inseamna daca visezi Gimnast Sa visezi un indragoetita sugereaza agilitate, putere si gratie. Ce inseamna daca visezi Insecte Ce inseamna daca visezi Carabus Carabusul simbolizeza o influenta negativa ce poate aparea in viata ta.

Ce inseamna daca visezi Pasari Ce inseamna daca visezi Vultur A visa un vultur simbolizeaza noblete, mandrie, libertate, superioritate, curaj si putere intelectuala. Poate fi vorba de o situatie pe care nu vrei sa o accepti. Broasca poate fi un print deghizat.