ANALITICKA PSIHOLOGIJA PDF

Boris Mihaljevic · Lorens Gejn i Kiti Can – Nice Za Pocetnike. Uploaded by. Радосав М. Лазић · Jung C G – Analiticka Psihologija. Uploaded by. ishmailpwquod. Analitička psihologija: predavanja sa Tavistoka. Front Cover. Karl Gustav Jung. Zavod za udžbenike i nastavna sredstva, Date: {{iginal || ‘Unknown’}}; Date: {{( | date:’ mediumDate’) || ‘Unknown’}}; Credit: Uploaded by: {{User}} on .

Author: Mukinos Talkis
Country: Estonia
Language: English (Spanish)
Genre: Love
Published (Last): 14 November 2007
Pages: 452
PDF File Size: 2.97 Mb
ePub File Size: 8.41 Mb
ISBN: 663-6-40082-825-3
Downloads: 2126
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Dosho

Peterburgu nije pokazala neurotske simptome. Da se iskupi, svjesno se trudila da se ostvare zaruke sa g. Kada postanemo svjesni jednog, odmah za njim dolazi i suprotni spol. Kada je otac umro, pacijentica je svjesno tugovala ali njena nesvjesna osobnost se smijala.

Ja i svijet ili ja i emocija postaju odvojeni. Drago is an accredited training analyst with CG Jung Institut Zurich and member of Dallas society for analytical psychology and President of Croatian Society for analytical psychology. Smijeh nakon smrti oca je jedan od dokaza za to. Toj osobi je lijenost nesvjesna, iako je svatko tko ju pozna svjestan da to nije tako. Grupni rad na snovima 4 sata. Stvari iz podzemlja odgovaraju emocionalnim tendencijama, a stvari sa neba duhovnim.

Jedna osoba je lijena, ali sebe vidi kao jako vrijednu osobu. Izgleda da smo danas zaboravili kako se to radi. Prva metoda koja se koristila u psihoterapiji je bila hipnoza. In this seminar I propose to look at how and why we therapists may be failing in helping our psihologjia to recognize and integrate the shadow and how our own shadow may be a reason for such failures.

TOP Related  ARISTON AML 125 MANUAL PDF

Analitička psihologija: predavanja sa Tavistoka – Karl Gustav Jung – Google Books

Aktivna imaginacija 4 sata. As every complex, money complex has its collective aspect. Koliko je to neshvatljivo za modernog i racionalnog Europljana? A znamo koliko brutalni mitovi mogu biti.

Jedan predstavlja stanje stvari prije njihove diferencijacije ali, s druge strane, jedan dolazi kada se mnogo diferenciranih jedinica i ujedini. From Tine is President of Slovene Society for studying analytical psychology. Za razumijevanje motiva, osim konteksta osobe koja je sliku naslikala, potrebno je i znanje i poznavanje paralele iz mitologije, religije, etnologije i sl.

We will discuss in a group setting our typology, how it connects to our shadow, share our experience if wished and do practical exercises connected to the topic that will make us familiar with the material.

We will be doing a couple of exercises, discussing few vignettes from practice, will phantasise about acting out and freedom of analyst. We know the classic approaches to such work. Seminar in Ljubljana March B ibliografija Jacobi, J.

U neurozi postoje dvije tendencije koje su u direktnoj opoziciji jedna sa drugom, od kojih je jedna nesvjesna. We aim at deep work with a group of 8 to 12 practicing colleagues. Friday, 9 March To je veliki problem. This will lead us to complexes that constitute the shadow with special accent on money complex. Ovdje je prikazan samo manji dio cjelokupnog predavanja. Nalazimo se u mirnom mjestu, u neposrednoj blizini autobusne stanice, kolodvora i restorana.

Saturday, 10 March Motivi Za razumijevanje motiva, osim konteksta osobe koja je sliku naslikala, potrebno je i znanje i poznavanje paralele iz mitologije, religije, etnologije i sl.

TOP Related  IN THE SHADOW OF BLACKBIRDS CAT WINTERS PDF

Analitička psihologija, Jungijanska analiza i Individuacija

Trajanje, mjesto i vrijeme. Ona nije imala svjesnu namjeru da takav komplicirani scenarij i ostvari, cijela dinamika se odvijala nesvjesno. Each of these has a shadow side — being seduced by relationships, publicity, expressing oneself as well as listening to other, nventing the meanings of other.

Godine opisuje proces stvaranja simfonije. And in such cases we are not very effective in working with shadow complex.

Posts navigation

We will look at the theory of typology, typology, and theory of transference psihologjja how these two fields interfere.

Zapravo nemamo vjeru u sebe.

Propovjedamo moral a sami smo nemoralni. The second part of the seminar will start with specific themes from practice that will psiholotija discussed in the group.

I Venera i Mars su povezani sa crvenom bojom. Plava Najjednostavnije iskustvo plave u prirodi dolazi od boje neba. Seminar program Friday, 9 March Ali prije odlaska, izgubila je prsten. Lusitanija je brod koji je potonuo. To je bilo Svaki element slike pridonosi razumijevanju slike kao cjeline. Kolektiv, grupa ili nacija nemaju svijesti, svijest je karakteristika pojedinca.

Zapravo ljubav bez interesa je izrazito rijetka. Jednako tako sam se uvjerio kako su snovi daleko mudriji od nas samih i imaju odgovore na pitanja na koja sami nemamo odgovor. Kao i uvijek i ta izjava ima svoju povijest.