CRESTEREA ALBINELOR PDF

Cresterea albinelor added a new photo. See more of Cresterea albinelor on Facebook. Email or Phone. Password. Log In. Forgot account? or. Create New. Cresterea albinelor in Romania poate deveni o afacere de succes, daca aplici cei 4 pasi esentiali din articol. Cresterea albinelor. Front Cover. Alex-Alex , – pages QR code for Cresterea albinelor. Title, Cresterea albinelor. Contributor, Adrian Alexandru.

Author: Kizragore Meztinris
Country: Bahamas
Language: English (Spanish)
Genre: Photos
Published (Last): 13 September 2010
Pages: 30
PDF File Size: 3.79 Mb
ePub File Size: 12.11 Mb
ISBN: 189-4-69362-235-4
Downloads: 92139
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Faesar

O albina izolata decolonie este asemenea unei celule dintr-un organism; ea nu poate activa decat impreuna cu altealbine, indiferent daca are la dispozitie cea mai buna hrana. Ast zi, albinele sunt folosite nu numai pentru produc iadirect miere, polen etc. De obicei folose te for a centrifug. Zonele opace ale lentilelor sunt acoperite de peri albjnelor.

Pulverizatorul se folose te pentru pulverizarea de solu ii pentru combaterea bolilor i pentruunificarea familiilor slabe. Stigmeletoracice se deschid direct la exterior. Cu timpul, boala poate cuprinde puietul de lucr toare i pe cel din botci. Are un miros specific, de terebentin. Creierul albinei este unul destul de albunelor. Organele interne ale capului.

TOP Related  CIRSOC 101 PDF

Se execut dou tratamente pe an. Pot fi comb tu i prin folosirea de albindlor. Generic, produsul corpora allata este desemnat ca hormon juvenil. You can publish your book online for free in a few minutes!

Se poate folosi ioxitetraciclina. Tratamentul se repet de 3 ori la interval de 3 – 4 zile i altele 2 dup 5 – 7 zile. Recoltarea apilarnilului se face cu o spatul de lemn sau, mai bine, cu aparate specializate. Farfurii umplute cu ap amestecat cu petrol ce se a eaz pe capacele stupilor.

Cresterea albinelor – Google Books

Septicemia este o boal infectec ioas produs de Spiroplasma apis. Spermatozoizii ating maturitate Triangulinoza este o boal produs de larvele insectei Meloe variegatus i Meloe proscarabeus. Se combate asemenea viespii comune.

De aici va ie i apoi albina.

Albielor flagel sunt localizate urm toarele organe desim: Mandibula m tcii are un pinten foarte bine conturat. Ca ramur a agriculturii, se bazeaz pe instinctul albinelor de a depozita rezervehran peste necesarul de consum, rezerve care sunt folosite de apicultor.

TOP Related  DER HEILIGE GRAL UND SEINE ERBEN PDF

Pere ii laterali au un orificiu de 10 mm prin care se introduc tijele pentru fixarea corpurilor. Din p cate intoxica iile nu pot fi comb tute ci doar prevenite. Musculatura aripilor este cea mai important.

Cresterea Albinelor. O afacere cu investitie mica si profit din primul an

Intervalele de administrare la fel ca la Micocidin. Paratifoza sau salmoneloza este o boal infectec ioas produs de Salmonella schotmulleri alvei.

Paralizia cronic este o boal infecto-contagioas produs de Virusul paraliziei cronice. Fiecare ochi este alc tuit dincelule individuale – omatidii: Pentru aceasta se folosesc: Lucr toarele au circa 3.

B1, B2, PP, C;Recoltarea polenului se realizeaz cu ajutorul colectoarelor de polen care se fixeaz la urdini.